Scandic Bookmakers Sport

Mere end 30 forskellige sportsgrene med fokus på Norden

Nogle af de vigtigste ting, når man skal vælge mellem de mange danske bookmakere på markedet er: odds og tilbagebetalingsprocent. Scandic Bookmakers Sport tilbyder mere end 30 forskellige sportsgrene med fokus på Nordens og dets sportsgrene. Deres største udbud af forskellige odds findes helt klart hos fodbold. Dog bliver der udbudt en masse andre odds til sportsgrene som ishockey, tennis, håndbold, cykling, golf, basketball, motorsport, boksning, baseball samt flere. Udover disse er der også et lille marked af odds til fans af nichesport såsom dart, vintersport, snooker og lignende. Scandic Bookmakers Sport dækker derfor en stor del af markedet inden for de forskellige sportsgrene – og du kan derfor helt sikkert finde din favoritsport og lave et væddemål. Der er sportsgrene og væddemål til enhver smag på siden!
Scandic Bookmakers Sport gør det tilmed muligt for medlemmer at satse helt ned til 1 krone pr. væddemål. Selvfølgelig er gevinst så ikke lige så stor, hvis du satsede mere. Men for folk med et lille budget, er dette perfekt. Du kan kombinere helt op til 20 forskellige odds af gangen – så hvis du satser 1 krone på hver og vinder, kan du sagtens vinde en super god gevinst og ende op med ekstra lommepenge. Den maksimale indsats hos Scandic Bookmakers Sport er helt op til 900.000 kroner. Så for den mere seriøst gambler og sportsbetter er der rig mulighed for at slå sig løs på diverse væddemål.

Velkomstbonus og kampagner hos Scandic Bookmakers Sport

Selvfølgelig tilbyder Scandic Bookmakers Sport også en odds bonus til alle sine nye medlemmer. De vil ved tilmelding blive tilbudt en 100 % bookmaker bonus på op til 750 kroner. Dette vil altså sige, at hvis du indbetaler 750 kroner ved første indbetaling, vil du ligeledes modtage 750 kroner af Scandic Bookmakers. Du vil derfor i alt ende op med 1500 kroner til at spille for. Hvis du bruger Skrill eller Neteller, kan du ikke modtage bonussen. Så husk at brug en anden indbetalingsmetode, hvis du vil have fingrende i odds bonussen. Bonussen gælder for alle nye medlemmer. Dog skal du være opmærksom på diverse regler, vilkår og betingelser. Der findes ofte en udløbsdato for bonussen og et omsætningskrav. Husk derfor altid at læs alle vilkår og regler, inden du for alvor begynder at spille.
Udover velkomstbonussen til alle nye medlemmer tilbyder Scandic Bookmakers også løbende en række kampagner og tilbud for alle eksisterende medlemmer. For de skal selvfølgelig også forkæles for deres medlemskab! Du kan for eksempel modtage en odds bonus, rabatter på forskellige ting eller lignende. Hold derfor løbende øje med deres bonus sektion!

Online betting med Scandic Bookmakers Sport

I dag er det super vigtigt for de fleste entusiastiske sportfans, at deres bookmaker side også har en mobil side eller en app. Dette har Scandic Bookmakers selvfølgelig! Tit og ofte sidder man i toget på vej til skole eller arbejde, men vil lige tjekke sin spillekonto ud eller lave et nyt væddemål. Med en applikation skal du ikke bøvle med NemID eller lignende, men kan bare logge direkte på – og lave dit nye væddemål. Scandic Bookmakers var én af de første danske bookmakere, der tilbød online betting i Danmark. De har ikke fået udviklet en mobil app endnu, men de har udviklet en mobil version af deres hjemmeside. Du kan derfor nemt og hurtigt klikke ind på deres hjemmeside via din smartphone eller tablet og lave dit væddemål. Deres mobile version fungerer lige så godt som deres hjemmeside, og du kan nemt navigere rundt og finde den ønskede kamp eller sportsgren.

Support og kundeservice

Hvis du har problemer eller har brug for at tale med en medarbejder fra Scandic Bookmakers Sport, skal du kontakte deres support og kundeservice. Du kan enten skrive til dem via e-mail. Eller du kan kontakte dem telefonisk på telefonnummer: 80 82 60 12 mellem klokken 12 og klokken 20.30 hver dag. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, kan du også kontakte en medarbejder via deres live chat mellem klokken 12.00 og klokken 20.30 hver dag.
Der er derfor god mulighed for at få hjælp af en medarbejder fra Scandic Bookmakers, hvis der skulle opstå et problem. Hvis du skriver til deres live chat inden for åbningstid, vil du få svar lige med det samme.

Indbetalinger og udbetalinger

Når du har oprettet en konto hos Scandic Bookmakers Sport, skal du selvfølgelig indbetale penge på din spillekonto for at lave dit første væddemål. Her har du flere forskellige muligheder, og du kan vælge den metode, du føler er nemmest og føler dig tryggest ved. Du kan vælge mellem forskellige bankkort eller almindelig bankoverførsel. Du kan også indbetale via Skrill, Neteller eller Paysafecard. Der er en minimums indbetaling på 100 kroner ved alle forskellige metoder. Derudover findes der ingen gebyrer ved nogen af indbetalingsmetoderne hos Scandic Bookmakers. Du kan derfor overføre så mange gange, du vil, uden der bliver trukket ekstra penge fra din konto eller dit beløb.
Når du har vundet dine første gevinster, vil du selvfølgelig også gerne udbetale pengene. Dette gør du på samme måde som ved indbetaling. Pengene bliver sat ind på din konto, og du vil modtage dem super hurtigt.

Samlet vurdering af Scandic Bookmakers Sport

Scandic Bookmakers Sport er en god online betting side for både hobby og seriøse sportsbettere! Der findes et stort og godt udvalg af forskellige sportsgrene, og hos ligesom alle andre danske bookmakere er fodbold klart den største sportsgren. Derudover tilbyder de alle nye medlemmer en super god odds bonus på op til 750 kroner. Du kan derfor allerede fra start få en god sjat penge ind på din spillekonto – uden selv at indbetale hele beløbet. Én af de super positive ting ved Scandic Bookmakers Sport er, at de ikke tager nogle gebyrer for indbetaling til din spillekonto. Dette gør mange andre danske bookmakere sig brug af. For en seriøs gambler, der spiller tit kan dette ende op i mange ligegyldige penge om måneden. Det er derfor utroligt positivt at Scandic Bookmakers dækker alle gebyrer. Alt i alt er Scandic Bookmakers Sport en bettingside for alle der elsker sport – og for alle der elsker at lave væddemål på en masse forskellige sportsgrene!

Scandic Bookmakers giver dig 750 kr. at spille dansk sportsbetting for

Scandic Bookmakers er en af de danske bookmakere, og de har en glimrende bookmaker bonus til nye spillere som kommer ind for at spille på dansk sportsbetting på deres side. Med den nye bonus kan du få 750 kroner at spille på sport for, og der er nok at vælge imellem. For eksempel kan du spille på fodboldkampe både fra den danske superliga, og der er live odds på så godt som alle kampe i verden. Hvad end vi taler de største kampe i Champions League, den usbekiske anden division eller den ugandiske Premier League. Så det er altså ikke live odds og odds generelt som det skorter på hos Scandic Bookmakers.

Bonussens vilkår og betingelser

Scandic Bookmakers velkomstbonus er en 100% indbetalingsbonus op til 750 kroner, og som det plejer at være, så gælder der generelle bonusbetingelser, hvis man vælger at udnytte bonussen. Man kan finde alle betingelserne inde på Scandic Bookmakers danske odds side, men i store træk så er betingelserne disse. For at få sin bonus, så skal man starte med at satse hele sin første indbetaling på et sportsbet til minimum odds 1.70 eller højere. Når man har gjort det, så får man bonuspengene ind på sin spillekonto indenfor 48 timer. Derefter har man så bonuspengene, som man skal gennemspille mindst 5 gange på spil med odds 1.70 eller mere. Derefter er bonussen og gevinsterne spille fri, og man kan frit foretage udbetalinger af pengene. Tilbuddet gælder kun til danske spillere, så derfor er det et krav at man har adresse i Danmark, og der er desuden visse betalingsmetoder som man kan benytte, men som vil medføre at man ikke er berettiget til bonussen (heriblandt Skrill, Neteller, Moneybookers og Paysafecard). Hvis man benytter almindelige metoder som VISA eller MasterCard er der dog ingen problemer.