Dating alternativer

Søger du et Victoria Milan alternativ, så læs med her og se om åbent forhold dating er bedre for dig. VictoriaMilan er ikke længere en ny dating side, men det er stadig en side, som formår at tiltrække sig meget opmærksom fra medier. Siden dets start i 2010, har den fået et ry som både berømt og berygtet. Berømt fordi den trækker det frem, der alligevel allerede sker, og berygtet fordi det måske er lidt ufint at være facilitator for løgn og bedrag.

Selvom www.åbentforhold.dk også er for singler og par, som er eller vil indgå i et forhold, hvor man også ser andre ved siden af, så synes vi vi adskiller os på mange punkter i forhold som alternativ til Victoria Milan.

Åbent forhold dating som alternativ til Victoria Milan

Her her er nogle af vores grunde til, hvorfor www.åbentforhold.dk er et godt VictoriaMilan alternativ. Disse grunde kan for nogle være mere eller mindre subjektive, men ikke desto mindre vil vi gerne stå inde for dem.

  1. Åbent forhold er ikke utroskab. Vi prædiker åbenhed og ærlighed – det modsatte af Victoria Milan.
  2. VictoriaMilan er fyldt med spam profiler. No kidding, prøv selv at tilmeld dig og se hvor mange falske profiler der henvender sig til det. Ligeledes hjælper det ikke noget at rapportere det til admins.
  3. Åbentforhold.dk er dansk ejet og startet. Det er VM ikke.
  4. Victoria Milan koster 1.077,- for 3 måneders VIP adgang ad gangen (for mænd – nødvendigt for at kunne noget som helst). Det er dermed ikke ligefrem en af de billigste dating tjenester i verden.
  5. Alt er gratis for kvinder, det koster kassen for mænd. Rimeligt?
  6. Trustscore på Trustpilot er helt nede på 1.5. Trustpilot skal man altid se på med kritiske briller, men det er dog alligevel usædvanligt lille score.

Er det så slemt at man ikke kan bruge den?

Nej, naturligvis ikke. Alle disse punkter til trods, så har dating siden selvfølgelig sin berettigelse. Er det sidespring og decideret utroskab man er ude i, så er det selvfølgelig en dating side der i funktioner og tilgang passer godt. Vi ser bare åbent forhold bare som et godt Victoria Milan alternativ, hvis det er åbenhed og ærlighed, man står for.

Hos www.åbentforhold.dk er man selvfølgelig også anonym, og her er det også gratis at oprette sig digitalt. Til gengæld skal man ikke betale 299,- om måneden for at kunne læse og skrive beskeder.

Åbent forhold som Victoria Milan alternativ

Nej, hos dem koster det ikke 299,- om måneden for at have de mest simple funktioner. På åbentforhold.dk koster det sølle 29,-/mdr i medlemsskab! Det gør dem til en af de absolut billigste datingsider på nettet.

Man har også muligheden for at opgradere til et VIP medlemsskab, som koster 99,-/mdr. Det er stadig vanvittigt billigt, men her får man virkelig mange gode funktioner, som gør www.åbentforhold.dk til et stærkt alternativ til Victoria Milan.

Du får nemlig adgang til forummet, hvor du kan læse og udveksle erfaring om fx åbent ægteskab eller polyamorøse forhold. Du får også mulighed for at skrive dine egne blogs, som andre kan læse. Og ikke mindst kan du videochatte direkte med dine matches, så du nemt og effektivt kan checke kemi med et match.

BDSM dating

Er det ikke så meget et spørgsmål om åbenhed vs hemmelighed, ærlighed vs utroskab, men det mere er et spørgsmål om at matche på seksuelle præferencer. Ja, så bør du måske i stedet tage et kig på BDSM dating som alternativ til den almindelige date. Her møder man nemlig andre ligesindede, som er til den sex i den hårdere ende af skalaen.

Især hvis det er mere uforpligtende sex man leder efter, som formentligt er tilfældet på VictoriaMilan og åbentforhold.dk. Ja, så er BDSM dating straks mere relevant, fordi man møder mennesker med de samme kinks og tilbøjeligheder som dig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *